Казвам се Памела Неделчева и съм на 24 години. Автор съм на блога www."/> Казвам се Памела Неделчева и съм на 24 години. Автор съм на блога www."/>

Как планирам с Памела Неделчева - автор на блога www.pamelaned.com

Казвам се Памела Неделчева и съм на 24 години. Автор съм на блога www.pamelaned.com. Моята голяма страст са пътуванията, планирането на екскурзии е моето най-голямо удоволствие. Обичам да спортувам, много съм активна и не мога да стоя на едно място. Обичам да тичам, да посещавам йога часове, езда, плуване, но най-много обичам дългите разходки в природата. Сърцето ми принадлежи на животните, имам йорки, което обичам толкова много! Искам да предам повече от тази емоция на хората и да ги убедя да бъдат по-добри с тези мили и беззащитни същества.

*Може да последвате Памела и в instagram – pamelaned

 

Колко често планирате?

Планерът е винаги до мен- в чантата ми, когато съм навън и на бюрото ми, когато съм вкъщи. Попълвам го всеки ден!

 

Как планирате?

В началото на годината правя годишен план, в който попълвам планера, с вече организирани екскурзии, пътувания и срещи. Също така си поставям цели и срок, в който да ги изпълня. Всеки месец попълвам задачите си от началото до края, като отново добавям работни задачи, пътувания и графици, които трябва да спазя. В края на всяка седмица организирам следващата, като всеки ден попълвам задачите, които трябва да свърша и така си спестявам време. А всяка вечер проверявам и отбелязвам колко от тях съм изпълнила. Колкото повече съм изпълнила, толкова по-удовлетворена се чувствам.

 

Имате ли свой начини за спестяване на време?

Много съм организирана и това ми помага. Планирайки всичко предварително, разполагам с времето си и не се налага да мисля какво трябва да свърша, кога да го свърша и т.н. Следвам списъка, който предварително съм съставила и така разполагам с времето си.

 

Любима фраза?

I have found that if you love life, life will love you back!

планиране, продуктивност, планер, как планирам, продуктивност, мотивация, дизайнерски планер, органайзер