Казвам се Диляна Илиева (27 години), майка на малко момиченце (2 годи"/> Казвам се Диляна Илиева (27 години), майка на малко момиченце (2 годи"/>

Как планирам с Диляна Илиева - майка и предприемач

Казвам се Диляна Илиева (27 години), майка на малко момиченце (2 години).

Родена съм в гр. Видин. Живях в Англия (Лондон) две години и половина. Там родих и когато детенцето ми стана на 7м. се върнах обратно в България и по-конкретно в София.

Живях с родителите си тъй като имах нужда от помощ, защото съм самотен родител. В Англия живеех на помощи в общинско жилище, но незнайно по какви причини решиха да ни го отнемат. Заради това избрах да се върна обратно в родината и нито ден не съжалявам за избора си.

Открих възможност, с която да работя от вкъщи в партньорство с немска компания. В момента, в който си стъпих на краката реших, че е време да се отделя от семейството си и тъй като моята професия не ме ограничава с работно място няма значение къде ще живея. Затова избрах да се върна обратно в родния Видин. Малкия град без възможности.

Иска ми се на повече хора да покажа, че всичко е възможно и че могат да работят за мечтите си, а не за мечтите на шефовете им. Просто трябват повече усилия и вяра в самия теб. Завършила съм бакалавър Публична Администрация и магистър семестриално Управление на Маркетинга. Предстои ми дипломна защита. Моите интереси са свързани с работата ми. Тя е тясно свързана с Маткетинга и изисква много креативност, което изцяло отговаря на моята същност. Аз обичам да измислям нови идеи как да подобрявам продукта, който предлагам и да помагам а на екипа си да правят същото, като мен за общия ни успех. А хобито ми отново е част от работата ми - да чета книги и да общувам с интересни хора.

Аз съм от късметлиите които печелят докато се забавляват и работят това, което обичат. Най-хубавото е, че когато разбрах за моята работа ми казаха: “Опит, стаж и възраст не са част от изискванията ни, работно време също нямаш. Единственото, което е нужно е отговорност и да си готова да се учиш”. А аз съм точно такъв човек. Как да не се съглася?!

 

Колко често планирате?

Всеки ден.

 

Как планирате?

Имам планер, в който записвам всички задачи за деня, всички идеи които искам да осъществя и записвам в бъдеще това, което искам да ми се случи.

 

Имате ли свой начини за спестяване на време?

Планирането е моя начин да спестявам време и това да ставам рано, за да мога да свърша всичко предвидено.

 

Любима фраза?

За да имаш успех трябва да правиш това, от което другите ги е страх.