Казвам се Евелина Чукова и съм мениджър продажби в една от най-гол"/> Казвам се Евелина Чукова и съм мениджър продажби в една от най-гол"/>

Как планирам с Евелина Чукова - мениджър продажби в телекомуникационна компания

Казвам се Евелина Чукова и съм мениджър продажби в една от най-големите телекомуникационни компании у нас. Страшно много харесвам работа си и най- вече това, че тя ме среща ежедневно с много хора от различни сфери на дейност.

Отговарям за голям екип от хора, с които се стремим да постигаме повече от успешно заложените ни задачи и цели и да се справяме с всички предизвикателства в нашия бизнес. Точно това динамично ежедневие, което имам, ме зарежда много и ме кара да давам всичко от себе си, за да бъда още по- успешна.

Самата аз работя от 16 годишна и винаги съм била много деен човек, знаещ какво иска и точно следващ пътя за развитие, по който иска да върви. Винаги съм се стремяла да постигам много повече от заложеното ми и това се е оценило високо от моите работодатели.

В момента екипът, с който работя е един от най-успешните търговски екипи в компанията ни, отличаващ се със своята креативност и трудолюбие.

В свободното си време отново се занимавам с продажби... няма как просто! Те са моята най- голяма страст, но с продажби на втората ми страст - обувки на висок ток. Имам онлайн страницата, в която пускам обувки, но само на избрани модели и то като хоби, а не като бизнес.

 

Колко често планирате?

Планирам всеки ден и то не само моя ден, а този и на хората в екипа ми. Същото така в началото на всяка седмица се събираме всички и обсъждаме важните неща, които ни предстоят, както и какво сме свършили до момента. Правилното планиране е важна част от моята работа.

 

Как планирате?

С прекрасния Ви планер, който беше най- полезния и практичен подарък, който някога съм получавала. Още от пръв поглед се влюбих в дизайна му.

Аз съм от хората, които си записват всичко на хартия , просто това ми дава някаква сигурност, че няма да ми се загуби някаква информация или пък, че ще пропусна нещо важно. Независимо от сферата ми на работа, която изцяло е свързана с новите технологии и дигиталното бъдеще, аз предпочитам да имам всичко важно за мен написаното точно в планера. Така често правя анализ и на себе си като си препрочитам неща написани от преди месец например.

Изключително любими са ми предизвикателствата в него, както и мотивиращите цитати и съвети. Обичам да предизвиквам себе си точно по този начин - да прочета нова книга, да направя нещо ново за мен самата, да започна деня с навиците за успешен ден.

Наистина едно такова начало на деня е много мотивиращо и зареждащо:)

 

Имате ли свой начини за спестяване на време?

Спестявам време като си записвам всичко важно за деня в планера и започвам да го следвам веднага, стъпка по стъпка. Така най- често приключвам всички задачи много по- рано от предвиденото, защото имам ясен план за работа и не пропускам нищо.

 

Любима фраза?

“Голямата тайна на живота е, че няма голяма тайна. Каквато и да е целта ви, можете да я постигнете, ако сте готови да работите.”

планиране, продуктивност, планер, как планирам, продуктивност, мотивация, дизайнерски планер, органайзер