Здравейте!

Много често давам разл"/> Здравейте!

Много често давам разл"/>

Как планирам с Вероника Борисова - търсач на красивите неща в живота и блогър

 

Здравейте!

Много често давам различни отговори, когато някой поиска да се представя. Това е така, тъй като аз често правя промени в живота си, просто защото така ми харесва и смятам, че човек не трябва да се примирява с еднообразието. Така че към днешната дата май само името ми си е същото, много обичам - Вероника, близо до 30-те. В професионален план съм преминала през различни позиции, които да ме отведат до мечтата професия, която все още не е вписана в св-то ми. Към момента се занимавам с оценка на качеството на процеси и хората в тях(Quality assurance expert).

По отношение на интересите си мога да кажа, че също са много и различни - в момента моят личен блог, обработката на снимки, digital маркетинг и какво ли още не.

 

*Блогът на Вероника е  https://www.ordinarygirl.eu/home/

Може да я намерите и в фейсбук - https://www.facebook.com/ordinarygirlbg/

и в инстаграм - https://www.instagram.com/ordinarygirl.veronikabeauty/

 

Колко често планирате?

 

Въпреки, че изглеждам изключително разпиляна аз съм истински организиран човек. Планирам почти постоянно - дори преди сън правя сметки, планове и поставям срокове. Така че ежедневно е най - точния отговорно. На мнение съм, че добрият план и организация са предпоставка за успех :)

 

 

Как планирате?

 

През времето съм опитвала различни методи - от опит за запомняне до записване в тефтери, екселски таблици и листчета.

В момента разчитам първо на добре разпределено време, една голяма екселска таблица и малък тефтер, който нося в чантата си.

Имам няколко под таблици във файла, които са за :

- разходи и приходи - описвам по месеци всички регулярни разходи - кредит, битови сметки и конкретни за месеца. Вписвам и приходите, които се очаква да имаме в семейството.

- ангажименти - отново ги деля на такива, които знам че са регулярни - маникюр, козметик, ходене на пазар след заплата и тн. Предварително записвам всичко като дати и часове, отделно всичко това записвам в телефона си с напомняме ден преди съответната задача.

Изпозлвам понякога и Google календар, но вече все по-рядко.

Оставям си място и за нещата, които разбирам в последствие - срещи с приятелки, бизнес срещи, рождени дни, почивки и тн.

Опитвала съм се да открия хубав и компактен планер, но все не откривам своя, може би точно вие с вашите персонализирани планери сте моето решение ❤️

 

 

Имате ли свой начини за спестяване на време?

 

Времето е за да го използваме, понякога ми се случва да го пилея, но има и такива дни.

Цялостното планиране, което правя ми помага да спестя излишното лутане, но и някой друг трик също помагат.

Споделяла съм в блога си за методите ми за организиране и мога отново да спомена един от любимите ми методи - поставянето на срокове. Когато трябва да завърша нещо в определен ден и час, а не го отлагам във времето определено спестявам много.

Разпределям задачите по важност, за да може да ми остава свободно време.

 

 

Любима фраза?

 

Тематична предполагам, но е от любимият ми автор- Буковски.

 

"Разберете ме. Не съм от този обикновен свят. Имам си лудост, аз живея в друго измерение и нямам време за неща, които нямат душа."

планиране, продуктивност, планер, как планирам, продуктивност, мотивация, дизайнерски планер, органайзер
планер
планиране
как планирам
дизайнерски планер
органайзер
блог
мотивация
продуктивност