Благодатна, такава бе годината за бранда, ако трябва да я опиша са"/> Благодатна, такава бе годината за бранда, ако трябва да я опиша са"/>

Повече от годишна равносметка ...

Благодатна, такава бе годината за бранда, ако трябва да я опиша само с една дума.

Рядко използвам думата благодат, но когато се замислих за всичко, което се случи, това бе първата ми асоциация. Всъщност думата е прекрасна  и носи истински заряд от емоции. Благодат означава изобилие от блага, полезни за човека или с благотворно въздействие върху него. Точно изобилие е това, което ми донесе годината, а аз се опитах да го предам със всеки един продукт и към вас, благодарение на които plannersboutique съществува и продължава да се развива.

В следващите редове ще се опитам да направя кратка равносметка на изминалите 365 дни.

 

Най-големи постижения

Когато става въпрос за plannersboutique, не мога да деля постиженията на големи малки, защото всяка стъпка е важна за мен. Това е все едно да определиш прохождането или проговарянето е било по-важно при едно дете, защото и двете са по своему вълнуващи и носещи радост. Постижение е всеки един от петте тиража излезли през годината, както и че всеки един от тях се изчерпа за по-малко от два месеца.  Постижение е, че за една година невзетите пратки се броят на пръстите на едната ми ръка, а върнати няма. Всеки коментар, харесване или споделяне, всеки нов последовател е истинска радост. Повече от 2400 души ни подкрепят в instagram и почти 1000 във facebook, но нещото което ме изпълва с най-голяма гордост е фактът, че повече от 30% от вас са закупили наши продукти повече от веднъж като подарък за близки хора, това показва вашата лоялност и доверие и обещавам  няма да ви разочаровам.

 

Какво научих

Вярвам, че ученето е непрекъснат процес и всяко нещо, което ни се случва има за цел да ни даде урок. Plannersboutique ме научи на толкова много, че не знам дали бих могла да събера всичко в няколко изречения. Най-големият урок, който ми даде е, че нещо е невъзможно до момента, в който силно не го пожелаеш и не си поставиш цел да го постигнеш. Научи ме, че разстоянието от мечтата до целта е само една крачка и единственото от което се нуждая е план и силна воля. Пътят не винаги е лек и често има сто причини, заради които да се откажеш, но ако намериш една единствена, която да те движи напред то тогава всичко има смисъл.

 

На кого благодаря

Колкото и клиширано да звучи благодаря на всяко момиче, което избра plannersboutique. Благодаря ви, че избрахте цяла една година, това да бъде вашия асистент в постигането на мечтите. Благодаря Ви, че ежедневно избирате да записвате целите си  и важните за вас неща в продукт, в който вложих сърцето си. Благодаря за всяка една снимка и обратна връзка. Благодаря, че ме вдъхновихте за рубриката в сайта ни „Как планирам“, както и на шестте прекрасни момичета, които взеха участие в нея от юли до сега.

 

Благодаря и на близките ми, които ме подкрепяха дори когато не вярваха и не разбираха това, което правя.