Вярвам, че добре планираният ден може да подреди живота ни и точно това е мисията на plannersboutique.

За нас...

Знаете ли, кой е единствения равномерно и справедливо разпределен ресурс на планетата?

Отговорът на този въпрос е времето. Всички ние разполагаме с 24 часа в денонощие, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината. Времето никога не е достатъчно и никога няма да бъде. Във всеки един момент сме затрупани от работа, лични ангажименти и куп дребни задачи, които очакват да бъдат завършени...

Стараем се да се справяме с всичко, но истината е, че това никога няма да стане, а един от най-лошите начини да пропиляваме времето си е, като вършим много старателно нещо напълно излишно. 

 

Plannersboutique е създаден за да помогне, да постигнете това, което отличава успелите хора от всички останали, а именно ефективно управление на времето. Целта ни е да предоставим възможност да контролирате времето си чрез изграждане на полезни навици, задаване на приоритети и дългосрочно планиране. Три неща отличават продуктите на plannersboutique:

 

  • Индивидуалност - всеки един планер се издава в ограничен тираж и след изчерпване никога повече не се преиздава. Концепията за лимитирани продукти е за всяко момиче, което дължи на собствения си стил и не желае да се слива с тълпата.

 

  • Лично отношение - опаковаме продуктите си като подарък за да добавим стойност към преживяването на клиента при получаване, като към всеки планер има и подарък стикери изненада. Ако купувате планер за приятел това ви спестява време и пари за опаковане.

 

  • Лоялност - всеки клиент, който се върне при получава допълнителни подаръци при всяка следваща поръчка.
Some Alt Text